Menu
  • Woning kopen in Nederland

Woning kopen in Nederland?

Bent u als Pool werkzaam in Nederland en wilt u hier een woning gaan kopen? Dan is dit het juiste moment om de stap te gaan nemen. De hypotheekrente staat historisch laag en de huizenprijzen zijn de afgelopen jaren flink gedaald.

Wij snappen dat een woning kopen in Nederland een hoop geregel voor u is. Wij adviseren en begeleiden u graag in dit proces. Wij kennen de regels, de taal en de mogelijkheden. Wij openen de deuren voor u.

Kan ik wel een woning kopen in Nederland?

Als u een inkomen heeft, dan kunt u in principe een woning kopen en in aanmerking komen voor een hypotheek. Het maakt in dit geval ook niet uit of u in loondienst bent, tijdelijk werk heeft of dat u zzp’er bent. Als u tijdelijk werk heeft is het wel noodzakelijk dat u kan aantonen de afgelopen 3 jaar inkomen te hebben gehad uit arbeid.

Een woning kopen in Nederland, dit is hoe wij u helpen.

Otwarte Drzwi adviseert en begeleid u tijdens het gehele proces voor de aankoop van een woning. We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we uw wensen in kaart gaan brengen. Nadat u besloten heeft met ons verder te gaan, kunnen wij direct berekenen wat u zou kunnen lenen. Zo weet u precies in welke prijsklasse u kunt gaan kijken voor een woning.

Nadat u een selectie heeft gemaakt van huizen verzorgen wij samen met u de afspraak voor een bezichtiging. Wij stellen de juiste vragen en kunnen de prijsonderhandelingen voor u voeren.

Na het akkoord verzorgen wij al het papierwerk zoals de voorlopige en definitieve koopovereenkomst, maar ook het gas, water, licht en belastingen. Ook na aankoop zijn wij uw aanspreekpunt en kunt u ons altijd bereiken. Een woning kopen in Nederland is met ons advies en onze begeleiding de juiste keuze!

Wij staan voor u klaar

Wilt u een woning kopen in Nederland en heeft u advies of begeleiding nodig? Wij komen graag in contact met u. Vul het contactformulier in, stuur ons een mail, bel ons op +31 (0) 162 76 90 95 of kom eens langs op ons kantoor in ’s-Gravenmoer.