Menu
  • Otwarte Drzwi, Bemiddeling

Bemiddeling

U wilt langere tijd in Nederland blijven wonen? Waarom dan iedere maand een hoge huur betalen als u ook kunt kopen? De huizenprijzen in Nederland zijn de afgelopen jaren flink gedaald. Ook de hypotheekrente is historisch laag. Dit is hét moment om de stap naar een koopwoning te zetten.

Kan ik kopen in Nederland?

Het is simpel. Heeft u een inkomen? Dan kunt u in principe in Nederland een woning kopen. Het maakt niet uit als u tijdelijk werk heeft via het uitzendbureau of zzp’er bent. 

Heeft u inkomen uit België en wilt u in Nederland kopen, het is ook mogelijk. 
Heeft u eigen bedrijf? U hoeft niet volledig 3 jaar cijfers te hebben.

 

Zo gaan we te werk

Het kopen van een woning in een ander land is niet gemakkelijk. Er zijn allerlei regels die u niet kent, u spreekt de taal niet goed en u weet niet wat u mag verwachten. Bij Otwarte Drzwi helpen we u. We beantwoorden al uw vragen, berekenen wat u kunt lenen voor de hypotheek, gaan mee naar bezichtigingen, voeren prijsonderhandelingen en regelen uw hypotheek. Kortom: wij zijn uw objectieve partner, adviseur, steun en toeverlaat.

Onze werkwijze: stap voor stap
  1. In een eerste gesprek maken we kennis. We willen graag weten wie u bent, wat u zoekt en waar u wilt wonen. Ook leggen we u alles uit over onze dienstverlening. Wilt u met ons verder? Dan maken we direct een berekening hoeveel u kunt lenen zodat u weet in welke prijsklasse u een woning kunt gaan zoeken.
  2. U gaat op zoek naar uw droomhuis. Via plaatselijke makelaars of bijvoorbeeld via www.funda.nl Heeft u een selectie gemaakt? Dan maken we samen een afspraak om de woningen te bezichtigen. Wij stellen de juiste vragen aan de makelaar en geven u eerlijk en objectief advies.
  3. U heeft een definitieve keuze gemaakt en wilt gaan kopen. Wij voeren de prijsonderhandelingen met de makelaar. Dat kan u gerust duizenden euro’s besparen.
  4. De koop is rond. Wij regelen al het papierwerk: de voorlopige koopovereenkomst, definitieve koopovereenkomst en de hypotheek bijvoorbeeld, maar ook gas, water en licht, verzekeringen en belasting. We gaan met u mee naar de notaris. Alles wordt tot in de kleinste lettertjes vertaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  5. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bereiken. Tijdens de aankoopprocedure maar ook na een maand of een jaar. We helpen u graag!

 

Wilt u meer weten? Een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 20.30 uur. Onze telefoon nummer is 0162 769 095 We spreken vloeiend Pools en Nederlands.