Menu
  • Otwarte Drzwi, over ons

Over Otwarte Drzwi

Otwarte Drzwi betekent letterlijk: opent deuren. Dat is precies wat we voor u doen. We helpen u met de koop van uw woning. Wij zijn de sleutel tot uw toekomst in Nederland.

Otwarte Drzwi is een Pools-Nederlandse onderneming, gevestigd in ’s Gravenmoer (Tussen Tilburg en Breda in Noord-Brabant). Onze medewerkers zijn bijna allemaal Pools, maar spreken ook vloeiend Nederlands. Dat heeft zo zijn voordelen: als geen ander kunnen wij ons verplaatsen in uw situatie. Wij zijn immers ook ooit gestart met het opbouwen van ons leven in Nederland.

U bent belangrijk

Bij Otwarte Drzwi draait het allemaal om u. We willen dat u tevreden bent met uw aankoop, blij bent in uw nieuwe huis, gelukkig in uw omgeving én dat u financieel gezond bent. En blijft. Wij geven u dan ook altijd een betrouwbaar, eerlijk en open advies. Passend bij uw wensen en uw levensstijl.

Lees hier hoe we stapsgewijs te werk gaan.

Waarom Otwarte Drzwi?

Het kopen van een huis is een groot besluit. Dat neemt u niet zomaar. Daar denkt u zorgvuldig over na. Hoe lang wilt u in Nederland blijven? Waar wilt u wonen? Wat voor huis zoekt u? Wij helpen u met het vinden van de antwoorden. We spreken uw taal, kennen de ins en outs van de Nederlandse regelgeving en hebben flink wat ervaring en kennis van de woningmarkt.

Eerlijk en betrouwbaar

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. We geven betrouwbare adviezen en rekenen een eerlijke prijs voor onze diensten. Wilt u het liever van een ander horen? Lees dan hier wat onze klanten van ons vinden.

Hier kunt ons wat beter leren kennen. Of maak gewoon even een afspraak. Eén telefoontje of mailtje is genoeg. Tot snel!