Menu
  • Personeel otwarte drzwi

Personeel

Otwarte Drzwi ( wat letterlijk betekent: “opent deuren”) bemiddelde ten behoeve van Polen in Nederland al honderden malen succesvol in de aankoop van een huis. De medewerkers van Otwarte Drzwi zijn bijna allemaal Pools, maar spreken en verstaan goed Nederlands.

 

In 2008 is Otwarte Drzwi opgericht door Hugo en Wanda Brenders. Hun bevlogenheid en betrokkenheid bij de Poolse gemeenschap hebben Otwarte Drzwi gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Hoewel zij inmiddels niet meer actief betrokken zijn bij de onderneming, worden zij regelmatig als extern adviseur geraadpleegd.

Stefan Rosenbrand

Stefan Rosenbrand

Vanaf 1992 ben ik hypotheekadviseur en betrokken geweest bij inmiddels honderden aankopen en hypotheekadviezen. Vanaf 2007 zelfstandig adviseur met als specialisatie hypotheekadvies voor topsporters. Vanaf 2015 mede-eigenaar geworden van Otwarte Drzwi waarvoor ik al vanaf 2009 adviseerde. Sindsdien heb ik mijn hart onlosmakelijk verbonden aan dit bedrijf.

Als hypotheekadviseur ben ik gespecialiseerd in hypotheken voor immigranten, met name voor mensen uit Polen. De regels in Nederland zijn voor iedereen hetzelfde, maar de cultuur van de mensen is verschillend. Daar houden we altijd rekening mee. Zo is financiële zekerheid belangrijk voor veel Poolse mensen. Ik spreek zelf geen Pools, maar werk hier op kantoor samen met een aantal medewerkers die van Poolse origine zijn en zowel Pools als Nederlands spreken. We werken dan ook met 2-talige adviesdocumenten. Een belangrijk pluspunt voor onze klanten. We zijn een onafhankelijke hypotheekverstrekker, maar er zijn een aantal banken waar we graag mee samenwerken omdat zij goed begrijpen wat Poolse mensen willen. Het mooiste compliment? Als onze klant ons aanbeveelt aan zijn vrienden en familie.”

Magda Lubon

Magda Lubon

"Ik ben geboren en getogen in Polen. In 2004 kwam ik met mijn man naar Nederland. Bij Otwarte Drzwi begeleid ik Poolse mensen die ook een toekomst in Nederland op willen bouwen. Van het eerste gesprek tot de bezichtigingen van de woning en het tekenen van de overeenkomst bij de notaris: ik ben erbij. Klanten kunnen aan mij alles vragen. Ik ben ervaringsdeskundig en echt betrokken. Ik ken de situatie en kan hen goed helpen en van advies voorzien. Het klinkt als een cliché maar is de waarheid: als de klant blij is, ben ik dat ook.”

Beata Chrzan

Beata Chrzan

In 2003 ben ik samen met mijn man in Nederland komen wonen. Sinds die tijd heb ik de Nederlandse taal geleerd en kennis en ervaring opgebouwd op meerdere gebieden zowel privé als professioneel en ondersteun ik ondernemers op fiscaal en boekhoudkundig gebied. Bij Otwarte Drzwi werk ik met heel veel plezier sinds mei 2019. Ik ben blij om te mogen werken in een team van mensen die bijzonder betrokken, professioneel en positief ingesteld zijn. Het vertrouwen en tevredenheid van onze klanten is ons prioriteit.

Jagoda Dobrzanksa

Jagoda Dobrzanksa

Sinds 2020 ben ik bij Otwarte Drzwi in dienst als medewerker assurantien.