Menu
  • Personeel otwarte drzwi

Personeel

Otwarte Drzwi ( wat letterlijk betekent: “opent deuren”) bemiddelde ten behoeve van Polen in Nederland al honderden malen succesvol in de aankoop van een huis. De medewerkers van Otwarte Drzwi zijn bijna allemaal Pools, maar spreken en verstaan goed Nederlands.

 

In 2008 is Otwarte Drzwi opgericht door Hugo en Wanda Brenders. Hun bevlogenheid en betrokkenheid bij de Poolse gemeenschap hebben Otwarte Drzwi gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Hoewel zij inmiddels niet meer actief betrokken zijn bij de onderneming, worden zij regelmatig als extern adviseur geraadpleegd.

Stefan Rosenbrand

Stefan Rosenbrand

In 2009 kwam mede-oprichter van Otwarte Drzwi, Hugo Brenders, naar mij voor het eerste hypotheekadvies voor een Poolse klant. Sindsdien zijn er honderden klanten gevolgd en heb ik mijn hart onlosmakelijk verbonden aan dit bedrijf.

“Als hypotheekadviseur ben ik gespecialiseerd in hypotheken voor immigranten, met name voor mensen uit Polen. De regels in Nederland zijn voor iedereen hetzelfde, maar de cultuur van de mensen is verschillend. Daar houden we altijd rekening mee. Zo is financiële zekerheid belangrijk voor veel Poolse mensen. Ik spreek zelf geen Pools, maar werk hier op kantoor samen met Anna Ozimska, die alles voor mij en de klanten vertaalt. We zijn een onafhankelijke hypotheekverstrekker, maar er zijn een aantal banken waar we graag mee samenwerken omdat zij goed begrijpen wat Poolse mensen willen. Het mooiste compliment? Als onze klant ons aanbeveelt aan zijn vrienden en familie.”

Anna Ozimska

Anna Ozimska-Sobczak

“Ik werk voornamelijk vanuit ons kantoor in ’s Gravenmoer. Ik laat alle processen van onze klanten vlekkeloos verlopen. Ik controleer alle documenten en zorg dat alles tiptop geregeld is. Dat ik perfectionistisch ben, komt in deze baan uitstekend van pas. In 2002 ben ik van Polen naar Nederland gekomen. Ik spreek inmiddels uitstekend Nederlands, maar ik vind het ook fijn om met klanten in het Pools te kunnen praten. Waarin Otwarte Drzwi zich onderscheidt? We zijn open en transparant en we beloven nooit dingen die we niet waar kunnen maken.”

Magda Lubon

Magda Lubon

"Ik ben geboren en getogen in Polen. In 2004 kwam ik met mijn man naar Nederland. Bij Otwarte Drzwi begeleid ik Poolse mensen die ook een toekomst in Nederland op willen bouwen. Van het eerste gesprek tot de bezichtigingen van de woning en het tekenen van de overeenkomst bij de notaris: ik ben erbij. Klanten kunnen aan mij alles vragen. Ik ben ervaringsdeskundig en echt betrokken. Ik ken de situatie en kan hen goed helpen en van advies voorzien. Het klinkt als een cliché maar is de waarheid: als de klant blij is, ben ik dat ook.”