Menu
  • Otwarte Drzwi, Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Het kopen van een woning is een hele investering. U heeft waarschijnlijk niet voldoende spaargeld om in één keer een huis te kopen. Daarom sluit u een lening af voor de aankoop van de eigen woning: de hypotheek.

Een hypotheek heeft een looptijd van maximaal dertig jaar. Er zijn verschillende vormen en constructies mogelijk. In Nederland betaalt de overheid mee aan uw hypotheek.

Hoe weet ik hoeveel geld ik kan lenen?

Dat is afhankelijk van uw inkomen. De bank of hypotheekverstrekker wil geen risico lopen; u moet uw maandlasten ook op termijn kunnen betalen. Kort gezegd: hoe hoger uw inkomen, hoe meer u kunt lenen. Wij kunnen precies voor u berekenen hoe hoog dit bedrag is. We kijken verder dan alleen de hypotheek en houden ook rekening met uw andere kosten en maandlasten.

Wat hebben we van U nodig:
- arbeidsovereenkomst
- jaaropgaven ( jaaropgaaf van UWV kan ook, U hoef niet 3 jaar te hebben om een  huis te kopen)
- salarisstrook van laatste 3 maanden (of 12 weken) is niet nodig als U ze nog niet hebt
- "werkgeversverklaring" deze kunt u hier downloaden.
- ID of paspoort
- Leningsovereenkomsten, leningen op afbetaling, creditcards of rekening-courant

 

Berekeningen zijn altijd gratis!

 

Documenten kunnne per mail worden verstuurd naar info@otwartedrzwi.nl, of U kunt bellen voor een afspraak op kantoor 0162 769 095

Een passende hypotheek: laat dat maar aan ons over

U heeft uw droomhuis gevonden? Dan regelen we voor u een passende hypotheek. We zijn niet gebonden aan vaste banken of hypotheekverstekkers en kunnen u dus een objectief advies geven. Gewoon een goede hypotheek die bij u en uw levensstijl past. We nemen samen met u alle papieren door, ook de kleine lettertjes, zodat u alles goed begrijpt voor u ook maar iets tekent.

En dan nu het goede nieuws!

U krijgt via de belasting iedere maand een gedeelte van de hypotheekrente terug. Deze maandelijkse belastingteruggave regelen we ook voor u. U hoeft nergens naar om te kijken.

Wilt u meer weten? Een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. U kunt gewoon in het Pools bij ons terecht.

Toezicht

Onze dienstverlening staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en wij zijn aangesloten bij het Klachten Instituut Financiele Dienstverlening (KiFiD). Hierdoor bent u er zeker van dat onze advisering niet op zich zelf staat, maar wordt uitgebracht binnen een kader van vastgelegde toets- en gedragsnormen. Wij stellen u als klant centraal in elk opzicht, maar mocht u daar toch niet tevreden over zijn en uw klacht wordt niet door ons op bevredigende wijze opgelost, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht bij het KiFiD neer te leggen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van de AFM (www.afm.nl) en het KiFiD (www.kifid.nl).