Menu
  • Wonen in Nederland

Wonen in Nederland? Otwarte Drzwi kan je helpen!

Wonen in Nederland kan een heel proces zijn, vooral als u als Poolse werknemer een huis wilt kopen. De taal, de regels en het proces kunnen echte barrières worden. Wilt u deze barrières voorkomen en in uw droomhuis in Nederland gaan wonen? Dan bent u bij Otwarte Drzwi aan het juiste adres. Met behulp van onze expertise openen wij de deuren voor u. Benieuwd naar de ervaringen van onze cliënten? Bekijk onze referenties.

Wat kan Otwarte Drzwi voor mij betekenen als ik in Nederland wil gaan wonen?

Wij van Otwarte Drzwi begeleiden u graag in het proces om in Nederland te gaan wonen. Otwarte Drzwi kan u adviseren en begeleiden van het begin tot de aankoop, en zelfs nog daarna. Het gehele proces zal onder onze begeleiding professioneel en soepel verlopen. Tijdens een kennismakingsgesprek worden alle wensen en mogelijkheden van het wonen in Nederland tegenover elkaar gezet, waarbij we bij akkoord direct een indicatie kunnen geven van de hoogte van de hypotheek. Wij nemen graag alle zorgen uit handen door bijvoorbeeld de bezichtiging te plannen en de onderhandelingen inclusief papierafhandeling voor u te verzorgen. Daarnaast zijn wij, na de aankoop van uw huis, ook nog beschikbaar voor vragen en bieden wij u graag alle hulp die u nodig heeft.

Waarom NU handelen erg slim is!

In Nederland zijn de huurprijzen afgelopen jaren flink gedaald. Daarnaast is ook de hypotheekrente historisch laag. Gaan wonen in Nederland is nog nooit zo voordelig geweest!

Meer informatie over wonen in Nederland?

Heeft bovenstaande webpagina niet al uw vragen over wonen in Nederland kunnen beantwoorden? Wilt u een huis gaan kopen en bent u op zoek naar een passende hypotheek in Nederland? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een mail. Heeft u liever direct contact, bel ons in dat geval op +31 (0) 162 76 90 95 of kom eens langs op ons kantoor in ’s-Gravenmoer. Onze werknemers spreken zowel Nederlands als Pools en ze staan u graag te woord.