Menu
  • Poolse makelaar in Nederland

Poolse makelaar in Nederland: Otwarte Drzwi

In Nederland gaan wonen is een heel ingewikkeld proces. Zeker als u als Poolse werknemer een huis wilt kopen. De taal, de regels en het proces kunnen echte barrières worden. De oplossing? Een Poolse makelaar in Nederland natuurlijk! Wilt u deze barrières voorkomen en in Nederland gaan wonen? Dan bent u bij Otwarte Drzwi aan het juiste adres. Onze expertise opent deuren voor u. 

Meer over Otwarte Drzwi: Poolse makelaar in Nederland

Otwarte Drzwi is een Pools-Nederlandse onderneming, gevestigd in ’s Gravenmoer (Tussen Tilburg en Breda in Noord-Brabant). De medewerkers van Otwarte Drzwi zijn (bijna) allemaal Pools, maar ze spreken uiteraard ook vloeiend Nederlands. Toch zijn we, door onze Poolse achtergrond, goed in staat om onszelf te verplaatsen in uw situatie. Wij zijn immers ook gestart met het opbouwen van ons leven in Nederland. 

Dankzij ervaring en kennis zijn wij de sleutel tot uw toekomst in Nederland. Otwarte Drzwi betekent letterlijk: opent deuren. Lees HIER meer over Otwarte Drzwi, de Poolse makelaar in Nederland.

Wat kan Otwarte Drzwi voor mij betekenen?

Wij kunnen u adviseren en begeleiden vanaf het begin tot het einde. Hiermee bedoelen we de voorbereiding van de aankoop, de aankoop, maar ook de periode daarna. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het gehele proces soepel en professioneel zal verlopen. Een huis kopen in Nederland is immers niet iets wat u elke dag doet. Daarom wil deze Poolse makelaar in Nederland u graag bijstaan tijdens dit ingewikkelde proces. 

Is uw interesse gewekt? Wij gaan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u aan om uw wensen en mogelijkheden te bekijken. Mochten we akkoord krijgen, dan kunnen we direct een indicatie kunnen geven van de hoogte van de hypotheek. Ook kunnen wij de bezichtiging plannen, de onderhandelingen en de complete papierafhandeling verzorgen. 

Meer informatie over deze Poolse makelaar in Nederland?

Heeft bovenstaande webpagina nog niet genoeg duidelijkheid verleend over deze Poolse makelaar in Nederland? Wilt u graag een huis gaan kopen en bent u op zoek naar hulp van een Poolse makelaar in Nederland? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mail. Heeft u liever direct contact? Bel ons in dat geval op +31 (0) 162 76 90 95 of kom eens langs op ons kantoor in ’s-Gravenmoer. 

Onze werknemers spreken zowel Nederlands als Pools en ze staan u graag te woord.