Menu
  • Hypotheek in Nederland

Hypotheek in Nederland

Wilt u een huis gaan kopen in Nederland? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een hypotheek in Nederland. Waar moet u beginnen en hoe weet u of u het juiste kiest? Laat de hypotheek maar aan ons over. Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van onderhandelen, bezichtigen van woningen en het beheersen van het proces tot aan de notariële afhandeling. Al onze medewerkers zijn adequaat en volledig WFT gecertificeerd. Wij zorgen voor een passende hypotheek binnen uw mogelijkheden en wensen.

Hoeveel geld kan ik lenen?

De hoeveelheid geld die u kunt lenen is afhankelijk van uw inkomen. Hoe hoger uw inkomen, hoe meer u kunt lenen voor een hypotheek in Nederland. Wilt u precies weten hoeveel u zou kunnen lenen? Wij kunnen precies voor u berekenen hoe hoog dit bedrag voor u kan zijn. Naast de hypotheek kijken wij ook naar uw huidige maandelijkse lasten, zodat u de lasten kunt blijven betalen.

Een passende hypotheek in Nederland

Voor elk inkomen is een passende hypotheek te financieren. Zo weet u precies in welke prijsklasse u kunt gaan kijken voor uw droomhuis. Wij zijn niet gebonden aan banken of hypotheekverstrekkers en kunnen u dus een objectief advies geven over een passende hypotheek in Nederland. Wij zorgen voor de complete afhandeling zodat de hypotheek - en zelfs de verzekeringen - altijd bij uw levensstijl zal passen.

Een groot voordeel is dat u een gedeelte van de hypotheekrente maandelijks terugkrijgt. Ook wij regelen dit voor u. Er is dus niks waar u op hoeft te letten, wij regelen alles.

Advies voor een hypotheek in Nederland?

Wilt u een huis gaan kopen en bent u op zoek naar een passende hypotheek in Nederland? Vul het contactformulier in, stuur ons een mail, bel ons op +31 (0) 162 76 90 95 of kom eens langs op ons kantoor in ’s-Gravenmoer. Onze werknemers spreken zowel Nederlands als Pools en kunnen u graag helpen.