Menu
  • huis kopen in Nederland

Huis kopen in Nederland?

Een huis kopen in Nederland is een heel proces, vooral als u als Poolse werknemer een huis wilt kopen. De taal, de regels en het proces kunnen echte barrières worden. Wilt u dit voorkomen en uw droomhuis in Nederland gaan kopen? Schakel dan de expertise van Otwarte Drzwi in. Wij hebben ons bedrijf zo ingericht dat u te maken krijgt met specialisten! Met jarenlange ervaring en volledig WFT gecertificeerd. Tevens worden zij continu bijgeschoold, zo kunt u altijd rekenen op up-to-date advies. Wij openen de deuren voor u.

Hoe helpt Otwarte Drzwi bij het kopen van een huis in Nederland?

Otwarte Drzwi kan u adviseren en begeleiden van het begin tot de aankoop, en zelfs nog daarna. Wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel en professioneel zal verlopen. Een huis kopen in Nederland is inmiddels niet iets wat u elke dag doet. Wij gaan graag een kennismakingsgesprek met u aan om uw wensen en mogelijkheden te bekijken, waarbij wij bij akkoord direct een indicatie kunnen geven van de hoogte van de hypotheek. Ook kunnen wij de bezichtiging plannen, de onderhandelingen en de complete papierafhandeling verzorgen. Daarnaast zijn wij, na de aankoop van uw huis, ook nog beschikbaar voor vragen en bieden wij u alle hulp die u nodig heeft.

Wanneer u een huis gaat kopen in Nederland kunnen wij u helpen.

De tijd is nu erg geschikt voor het kopen van een huis in Nederland. Dat komt omdat de hypotheekrente historisch laag staat en de huizenprijzen afgelopen jaren flink gedaald zijn. Een huis kopen in Nederland is nog nooit zo voordelig geweest! Otwarte Drzwi biedt begeleiding tijdens het gehele proces voor de aankoop van een woning. Naast begeleiding voorzien we u graag van een vrijblijvend advies voor de aankoop. 

Wij staan voor u klaar

Gaat u een huis kopen in Nederland en wilt u onze begeleiding inschakelen? Wij komen graag in contact met u. Vul het contactformulier in, stuur ons een mail, bel ons op +31 (0) 162 76 90 95 of kom eens langs op ons kantoor in ’s-Gravenmoer.