Menu
  • Appartement kopen in Nederland?

Appartement kopen in Nederland?

Bent u werkzaam en wilt u een appartement kopen in Nederland? Dan is dit het moment om dat te gaan doen. Vanwege een lage hypotheekrente en de gedaalde huizenprijzen is het nu erg voordelig voor het kopen van een appartement in Nederland.

Wij snappen dat een appartement kopen in Nederland een hoop geregel voor u is. Wij adviseren en begeleiden u graag in dit proces. Wij kennen de regels, de taal en de mogelijkheden. Wij openen de deuren voor u.

Kan ik wel een appartement kopen in Nederland?

Als u een inkomen heeft, dan kunt u in principe een appartement kopen in Nederland en in aanmerking komen voor een hypotheek. Het is dan niet direct van invloed of u tijdelijk of full-time werk heeft, alhoewel er dan wel wordt gekeken naar uw inkomsten van arbeid in de afgelopen 3 jaar.

De vraag is dan natuurlijk hoeveel u maximaal zou kunnen lenen. Dat kunnen wij precies voor u berekenen zodat u weet in welke prijsklasse u voor een appartement kunt gaan kijken.

Onze hulp wanneer u een appartement gaat kopen in Nederland

Bij Otwarte Drzwi kunnen wij u helemaal begeleiden van aankoop tot oplevering van het appartement, en zelfs daarna kunt u ons benaderen voor al uw vragen.

We beginnen altijd met een gesprek om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken, zodat wij het advies zo precies mogelijk kunnen geven. Daarnaast kunnen wij ook al een indicatie geven van een hypotheek die het best passend is binnen uw financiële mogelijkheden en levensstijl.

Daarna gaat u zelf op zoek naar uw droomhuis. Als u deze gevonden heeft, zorgen wij voor de bezichtiging en stellen wij de juiste vragen aan de makelaar. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Na het akkoord verzorgen wij alle documentatie zoals de voorlopige en definitieve koopovereenkomst, maar ook aanvragen voor gas, water, licht en belastingen zoals de overdrachtsbelasting. Ook na aankoop zijn wij uw aanspreekpunt en kunt u ons altijd bereiken. Een appartement kopen in Nederland is met ons advies en onze begeleiding de juiste keuze!

Wij staan voor u klaar

Wilt u een appartement kopen in Nederland en heeft u ons advies of begeleiding nodig? Wij komen graag in contact met u. Vul het contactformulier in, stuur ons een mail, bel ons op +31 (0) 162 76 90 95 of kom eens langs op ons kantoor in ’s-Gravenmoer. Onze werknemers spreken zowel Nederlands als Pools en willen u graag verder helpen! U kunt eventueel ook de veelgestelde vragen pagina raadplegen.